Draai uw telefoon of tablet voor optimale weergave

Tarieven

Hulp op IJburg is geen contract aangegaan met de gemeentes. Vergoeding vanuit de gemeente is dus niet mogelijk. 

Op basis van mijn lidmaatschap van de RBZC en  NVPA wordt mijn hulp soms en gedeeltelijk vergoed vanuit het aanvullend pakket van de zorgverzekerking (alternatieve geneeswijzen). Vraag bij uw verzekering naar de exacte vergoeding. Voor vergoeding vanuit het alternatieve pakket, noem mijn lidmaatschapnummer van de NVPA 100563 en de RBCZ: 204525R. Voor alternatieve zorg is geen doorverwijzing van de huisarts nodig.

Kijk voor meer informatie over vergoeding hier: https://nvpa.org/verzekeringen/public

Wanneer u de zittingen zelf moet betalen, geldt een tarief van €90 per sessie. Een sessie duurt drie kwartier.

 Afspraken die later dan 24 uur van tevoren afgezegd worden zullen in rekening gebracht worden.

Neurofeedback

Neurofeedback kost 60 euro per sessie en wordt soms vergoed vanuit het pakket alternatieve zorg.

Kijk voor meer informatie over vergoeding hier: https://nvpa.org/verzekeringen/public

 

Diagnostiek

Voor diagnostiek geldt een tarief van €90 per uur. Voor een intelligentie onderzoek komt dit neer op een bedrag van €720 (3 uur onderzoek, 4 uur uitwerken en verslag maken, 1 uur nabespreking met ouders en eventueel het kind, materiaal). Indien het onderzoek deel uitmaakt van generalistische basiszorg vergoed door de gemeente, wordt onderzoek ook vergoed.

 

Mediation

Voor mediation geldt een tarief van €175 excl. BTW per uur. Dit is voor beide partijen samen. Mediation wordt in principe niet vergoed, alleen in uitzonderlijke gevallen door de rechtbank.

In de eerste fase van de echtscheiding wordt het ouderschapsplan besproken bij Hulp op IJburg. Onderwerpen als gezag, hoofdverblijfplaats, omgangsregeling en afspraken rondom belangrijke gebeurtenissen en thema’s worden besproken en vastgelegd in een convenant. Als kinderpsycholoog heb ik daarbij speciale aandacht voor het belang en de ontwikkeling van het kind.

Als dit deel van de scheiding afgerond is, kunnen ouders terecht bij Pemmelaar Familie Mediation. Mr. Sissel Pemmelaar, voorheen familierecht advocaat en nu NMI Mediator, helpt u verder met het afronden van de echtscheiding. Zij begeleidt u bij het maken van afspraken rondom de alimentatie en de verdeling van alle bezittingen: het huis, de inboedel, lijfrentes, pensioenen etc. Bovendien stelt zij het echtscheidingsconvenant op en verzorgt zij de verdere afhandeling bij de rechtbank en de Burgerlijke Stand.

Voor deze afrondende Mediation bij Pemmelaar Familie Mediation geldt een speciaal Hulp op IJburg tarief van 850 euro per persoon. U krijgt:

  • twee mediationgesprekken van 1,5 uur over de alimentatie en verdeling van de bezittingen
  • alimentatieberekeningen
  • opstellen echtscheidingsconvenant
  • afsluitingsgesprek
  • opstellen en indienen van het verzoekschrift tot echtscheiding bij de rechtbank
  • het inschrijven van de echtscheiding in de Registers van de Burgerlijke Stand

De genoemde prijs is exclusief BTW, benodigde uittreksels en leges.

 

Trainingen

Over het algemeen geldt een tarief van ongeveer €120 per uur exclusief reistijd. De betalingsvoorwaarden zijn opgenomen in de algemene voorwaarden. Vergoeding vindt mogelijk (deels) door uw werkgever plaats en voor zover u privé scholingsuitgaven doet, zijn deze doorgaans aftrekbaar van de belasting. Vraag voor trainingen geheel vrijblijvend een prijsopgaaf aan.

< terug