Draai uw telefoon of tablet voor optimale weergave

Over de praktijk

Hulp op IJburg is een praktijk voor kinderen en hun ouders en volwassenen. Hulp op IJburg is gevestigd in Praktijk Vaillantlaan. Praktijk Vaillantlaan staat in de wijk Steigereiland op IJburg, in een huiselijk ingericht pand. Professionaliteit, vertrouwelijkheid en service staan hier voorop. Praktijk Vaillantlaan huisvest diverse zelfstandig gevestigde zorgprofessionals. Samen bieden wij een breed (hulp)aanbod. Iedereen kent elkaar en wij werken veel samen.

Hulp op IJburg biedt de volgende diensten:

Psychologische zorg

Trainingen en workshops

 

Tarieven

Een overzicht van de tarieven van de verschillende behandelingen en hoe u deze kunt declareren, vindt u hier.

 

Algemene voorwaarden

Op de diensten van Hulp op IJburg zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Klik hier voor de algemene voorwaarden. U kunt de voorwaarden ook kosteloos toegestuurd krijgen.

 

Klachten

Waar mensen werken, kunnen er meningsverschillen ontstaan of fouten worden gemaakt. Indien u klachten heeft over mijn werkwijze of over andere zaken, hoop ik dat wij dit in goed overleg kunnen oplossen. Lukt dit niet, dan bestaat er de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij het College van Toezicht van mijn beroepsvereniging Nederlands Instituut van Psychologen of de klachtencommissie van het NVPA.

Indien de klacht gaat over een training die ik heb gegeven voor het bureau Kudding en Partners, bestaat de mogelijk om daar een klacht in te dienen: www.kudding.nl

Hulp op IJburg is lid van de beroepsvereniging RBZC.